til startsiden

Filip Skjerning - Musik


Forside -> Musik

 FreeFind på skjerning.net
 

MENU:

Om mig Musik Billeder Sjov Links Artikler Sælges Gæstebog Kontakt

Mig og musik

Jeg er uddannet på musikvidenskab på Københavns Universitet og arbejder som musikkonsulent for Indre Mission i København.

Saxofon

Mit hovedinstrument er saxofon. Jeg spiller dels tenorsaxofon, som er den næststørste af de almindelige saxofon-typer; dels spiller jeg sopransaxofon, der er en noget mindre saxofon.

Inspiration

Hvis man kigger på min cd-reol vil man bl.a. finde cd'er med gamle jazznavne som Charlie Parker, Dexter Gordon, Stan Getz, Sonny Rollins, John Coltrane, Ornette Coleman, Joe Henderson, Duke Ellington, Thelonious Monk, Dave Brubeck, Miles Davis, Herbie Hancock og mange flere.

Men også den nyere jazz-fusion-funk-o.s.v. optager en del plads på hylden med grupper som Spyro Gyra, Michael Brecker og Brecker Brothers, David Sanborn, Weather Report, Koinonia, Yellowjackets, Tower Of Power, Earth, Wind & Fire.

Selvom jazzen har en stor plads i mit hjerte, hører jeg også meget andet musik, f.eks. klassisk, blues, rock, pop, soul, gospel, salsa ...

Udøvende

Jeg spiller også selv lidt af hvert. Mægtig gerne jazz af forskellig slags, men også pop, rock, funk osv. Jeg spiller sammen med folk i mere og mindre faste sammenhænge - både i kirkelige sammenhænge (møder, gudstjenester, café-arrangementer, stævner), men også gerne til bryllupsfester, receptioner, sølvbryllupper mm.

Jeg har spillet i MI22 en årrække og afløser af og til i JimJam. Jeg spiller jævnligt med til rytmiske gudstjenester i Lindehøj Kirke.

Sammen med tre af mine venner spiller jeg i en kvartet ved navn CNS Quartet. Vi spiller jazz og diverse hygge-/baggrundsmusik, men også til dans med en god blanding af pop, rock og evergreens. Vi har desuden opbygget et koncertprogram med jazz-versioner af salmer og åndelige sange. Kig på CNS Quartets hjemmeside, hvor der blandt andet er mulighed for at høre lydklip.

Kirkeligt

I mit arbejde som musikkonsulent driver jeg bl.a. sammen med Indre Missions musikudvalg på Sjælland hjemmesiden www.imusik.dk. Der står bl.a. noget om, hvilket arbejde vi laver, og der er links til forskellige musikere, kor og bands i området.

Der står meget mere om Indre Missions musikarbejde på Musiksekretariatets hjemmeside. En nyhed er det, at man kan købe lovsangsnoder og kornoder online på www.nodebasen.dk og printe dem ud med det samme.
Der er mulighed for at købe cd'er med kristen musik online hos Refleks Musik og i Bethesdas Boghandel i København.

Mere...

Her er nogle rester fra min gamle musikside, der ikke lige er blevet plads til andre steder.